Een body to Body massage boeken

Body to Body Massage Amsterdam

Boek nu een Body 2 Body Massage

In en rond Amsterdam kun je vele soorten massages ervaren. Eén ervan is de body to body massage. Dit is een zeer veel gevraagde massage omdat de ervaringen hiervan geweldig zijn. Een prachtige masseuse die met haar lichaam over het jouwe glijdt. Wie wil dit nou niet ervaren.

Bij onze massage service kun je deze massage dagelijks boeken. Wij hebben iedere dag ongeveer 15 masseuses voor u klaar staan. Deze mooie en aantrekkelijke dames komen graag naar u toe. Of u nu thuis verblijft of in een hotel in Amsterdam, onze service biedt het allemaal. Het beste werkt u natuurlijk op afspraak. Ook als u nu belt, kunnen we al binnen een 60 minuten bij u zijn met een knappe meid.

De meeste masseuses zijn Nederlandse dames maar we hebben ook buitenlandse meisjes zoals Oost-Europese dames, Thaise vrouwen en Chinese meisjes. We krijgen iedere week nieuwe aanvragen van masseuses die voor ons willen werken. Er is dus altijd voldoende keuze en nieuwe aanwas van getalenteerde massage dames.

Naast een body 2 body massage kun je bij ons terecht voor nog veel meer ontspanning. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van Ero massages, Nuru massages en zelfs sex massages waarbij de dames all in aanbieden. Vrijwel alle massages eindigen als een soort van Happy Ending massage, dus met een handmatig hoogtepunt.

Vaak staan de dames wel open voor een tikkeltje meer. U kunt dit met de meiden zelf overleggen wat er mogelijk. Bij het boeken van een sex massage weet u van tevoren zeker dat er ook intiem mogelijk is bij de massage. U betaald hier dus ook vooraf al voor.

 

Hoe gaat een body to body massage?

Het hele idee van een body to body massage is er op gebaseerd dat u beiden helemaal naakt bent of alleen de slip aanhoudt. De dame zal u een heerlijke massage geven met haar handen en dit langzaam overnemen met haar lichaam. Hierbij voelt u haar heerlijke lichaam over uw lichaam heen glijden waarbij de dames met een flinke boezem natuurlijk graag gewild zijn.

De dames doen deze body 2 body over uw hele lichaam, geen plekje wordt overgeslagen. Eerst de achterkant en later ook de voorkant. Hierbij kan en mag het best gebeuren dat u opgewonden wordt, dat is heel normaal. De masseuses zijn wel wat gewend en weten hier prima mee om te gaan.

De massage zal normaal gesproken afgesloten worden met handmatig hoogtepunt. Vaak zijn er extra mogelijkheden met de meiden. Zo kan het zijn dat ze ook een oraal hoogtepunt aanbieden of zelfs intiem. Dat staat de dames vrij om te doen en ze rekenen daar wat extra voor. Dit doen ze zelf en geheel naar eigen inzicht. Wij van Erotische Massage Amsterdam bieden alleen de standaard Body to Body massage aan. Buiten Amsterdam bieden we onze services ook aan in Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Schiphol en Zaandam.

 

Is hotel massage mogelijk in Amsterdam?

Wij bieden zeker een hotel massage aan. Sterker nog, de meeste van onze klanten verblijven in Amsterdam in een hotel. Hier zorgen wij altijd voor een prima hotel service waarbij onze zakelijke klanten op hun wenken bediend worden. Of ze nu een Tantra massage willen, een Sensuele massage of een Thaise massage in het hotel, wij verzorgen het.

Onze service is dagelijks open vanaf 12:00 – 05:00 ’s nachts. We stellen het op prijs en we raden het ook aan om een reservering te maken vooraf. Zo bent u altijd verzekerd van de beste masseuses en kunnen we op tijd bij uw hotel zijn.

Alles gebeurt vrij discreet. De meiden kunnen vaak rechtstreeks naar de kamer lopen als wij uw kamernummer weten. Soms hebben we ook de achternaam nodig om zeker te zijn dat de dames naar de kamer mogen lopen.

U dient altijd vooraf te betalen aan de masseuses die bij u komen. U kunt contant of met bankpas of credit card betalen. Voorde laatste service rekenen we 10% extra kosten. Onze prijzen zijn wel inclusief vervoer met een chauffeur of taxi. De dames worden netjes gehaald en gebracht.

Wilt u nu direct een boeking maken voor een heerlijke massage? Bel on even op het volgende nummer: +31655111300